Le Marche Italië vrijstaand vakantiehuis met privé zwembad

26 Mei 2021 - Berney Gerestein

€ 1000.00

Prachtige vrijstaande villa met privé zwembad in Le Marche

Momenteel worden de laatste stappen van de verbouwing afgerond van ons vakantiehuis in le Marche. Dit is de reden dat nog niet alle foto's up to date zijn. Er volgen nog foto's van de keuken die nu geplaatst wordt en de vernieuwde badkamer. Ook volgen er nog foto's van het zwembad als het helemaal af is. De verbouwing is te volgen op de website en ons instagram account vakantie_le_marche

De vakantievilla is geschikt voor 8 tot 10 personen en is voorzien van drie slaapkamers (waarvan 1 met opkamer) en drie badkamers, een volledig ingericht keuken, woonkamer (met deur en goede slaapbank) en een eetkeuken.

De ligging is uniek, vanaf de woning, het terras en het privé zwembad geniet u van een geweldig uitzicht over de groene heuvels. Een geweldige locatie voor een heerlijke ontspannen Italiaanse vakantie.

Het huis wordt omringd door 3 hectare grond, waarvan een deel bij het huis is omheind met een hek. Er is een olijfgaard en een hele kleine wijngaard.
Er is een zwembad van 6 x 12 meter met een zoutwaterinstallatie. Er is een tafeltennistafel, speelgoed voor in het zwembad en een hoekje om bijvoorbeeld te kunnen voetballen.

Aan het huis zit een heerlijke portico met een pizza oven.

Dit allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs. U boekt deze  vakantiewoning in Le Marche al voor € 1.000,- per week, in het laagseizoen en € 2.000,- per week in het hoogseizoen.
In het laagseizoen is aankomst op alle dagen mogelijk, in het hoogseizoen is de wisseldag op zaterdag.
Voor meer informatie over deze geweldige woning in Le Marche, klikt u op de link naar de website.

https://www.vakantie-le-marche.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Overige regio's

Aantal personen
Maximaal: 8-10

Casa Marta ligt dicht bij het dorpje Fratte Rosa, wat vooral bekend is vanwege haar terracotta. Daarnaast zijn er ook heerlijke olijfolies van lokale olijfgaarden te vinden en goede wijnen te proeven en kopen. Op korte afstand zijn 3 wijngaarden waar wijn kan worden geproefd en gekocht. Het wijnhuis Terracruda, wijnhuis Cignano en wijnhuis Bucchini. Het huis is ideaal gelegen tussen bergen en zee, zodat beiden eenvoudig kunnen worden verkend. De Furlo kloof is binnen een half uur te bereiken en is een overweldigende kalkstenen kloof waar de Candigliano doorheen kronkelt en uitkomt in de Metauro rivier. Er gaat een prachtige route die men met de auto af kan leggen door dit natuurschoon. De weg door de kloof is de oude Flaminia, de Romeinse weg van Rimini naar Rome. De weg leidt nog door een oude Romeinse tunnel. In de bergen van deze kloof zijn vele mountainbike en wandelroutes die vanwege de schitterende uitzichten het klimmen zeker waard zijn. Daarnaast kunt u bij het plaatsje Furlo ook heerlijk zwemmen in de rivier. Er zijn verschillende plekken waar men naar de rivier kan, maar ook rotsen waarvan men in de rivier kan springen. De mooie kustplaatsen zijn goed bereikbaar, zo ben je binnen 30 minuten in Fano of Marotta. Met ongeveer 40 minuten ben je in Pesaro of de andere kant op naar Senigallia. Montafoglio en Acqualagna zijn twee plaatsen die eenvoudig te bereiken zijn en bekend staan om hun truffels. In de omgeving zijn voldoende heerlijke restaurants. Ieder dorpje heeft ook zijn eigen gezellige weekmarkt. In Fano is er iedere 2e zaterdag en zondag van de maand een brocante en antiekmarkt te vinden. Leuke bezienswaardigheden zoals de grotten van Frasassi, de universiteitsstad Urbino of Fossombrone zijn ook op korte rijafstand. Grotere steden als Ancona, Bologna en Florence zijn ook goed aan te rijden om te bezichtigen.